Over Sophysio

Sophysio is een kinderfysiotherapiepraktijk voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen t/m 18 jaar. De praktijk is gevestigd in Hilvarenbeek. Kinderfysiotherapiepraktijk Sophysio staat garant voor deskundig en doelgericht onderzoek. Eventueel gevolgd door doeltreffend advies of doorverwijzing en inden noodzakelijk hulpvraaggerichte behandeling.

Wie werken er bij Sophysio Kinderfysiotherapie

Sophie van de Klundert - Prinsen

Sophie van de Klundert - Prinsen


Opgegroeid en woonachtig in Hilvarenbeek, getrouwd en moeder van twee dochters.

Naast een fanatiek hardloopster is ze keepster van Hilvarenbeeks hockeyteam ‘the Retouchables’ en actief in de oudervereniging op de basisschool van de meiden.

Na de opleiding voor fysiotherapeut in 1998 ook afgestudeerd aan de opleiding kinderfysiotherapie in 2002.

Januari 2003 startte zij haar praktijk in Diessen om vervolgens in mei 2006 haar praktijk te openen aan het Groot Loo in Hilvarenbeek.

Muriel Willems

Muriel Willems


Opgegroeid en woonachtig in de gemeente Reusel – de Mierden.

Na de opleiding fysiotherapie is Muriel gaan werken in diverse praktijken. Zij ronde alle theoretische en praktische onderdelen van de opleiding kinderfysiotherapie met goed gevolg af om vervolgens haar master te vervolgen in 2016.

Muriel liep diverse stages bij Sophysio en bij andere praktijken / instellingen. Ze is sinds 2013 werkzaam bij Sophysio waar ze samen met Sophie de groepslessen voor kracht, conditie en training na (sport) letsel verzorgd. Aan deze samenwerking is in 2016 een vervolg gekomen. Muriel werkt nu ook bij Sophysio met individuele patiënten in de praktijk.

Naast haar baan bij Sophysio is ze ook werkzaam in Reusel.

Ze is een fanatiek korfbalster in Hooge Mierde.

Werkgebied

De therapeuten van Sophysio werken in de gemeente Hilvarenbeek, Oost- West en Middelbeers en omliggende dorpen. De behandelingen kinderfysiotherapie Sophysio vinden in de praktijk in Hilvarenbeek plaats.

Behandeling van baby’s vindt doorgaan aan huis plaats. Indien u om wat voor reden dan ook niet met uw kind naar onze praktijk kunt komen, is behandeling aan huis ook mogelijk.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wanneer de behandeling dat vereist maken we ook gebruik van de sport en fitnessfaciliteiten bij LACO in Hilvarenbeek.

Kwaliteit en registratie

Sophie staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Kinderfysiotherapie. Ook staat zij ingeschreven in het BIG register.

BIG registratie:
Zorgverleners kunnen zich registreren in het
BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Centraal kwaliteitsregister:
Kwaliteit van de fysiotherapeut wordt gewaarborgd door het
Centraal Kwaliteits Register (CKR). In het CKR zijn de registratie-eisen vastgesteld voor fysiotherapeuten. Geregistreerde fysiotherapeuten houden hun kennis en vaardigheden op peil door het volgen van congressen, scholing en gestructureerd intercollegiaal overleg. Herregistratie vindt plaats als voldoende accreditatiepunten zijn gehaald in de vijfjarige registratieperiode en indien voldaan wordt aan de werkeis.